Cursus Zakelijk Engels op Maat nodig?

Beter Zakelijk Engels communiceren binnen een maand!

9+

gemiddelde score op onze trainingen

3.000+

tevreden cursisten

100+

voor 1 tot meer dan 100 deelnemers

Cursussen verzorgd door experts

De trainingen van Ziggurat Taaltrainingen zijn gericht op professionals die beter in het Engels willen communiceren. Onze trainingen ontwikkelen wij speciaal voor jou en sluit aan op jouw praktijksituatie. 

  • Dankzij een uitgebreide competentietest weten we wat je al kunt en wat voor jou snel haalbare leerdoelen zijn.
  • Je geeft zelf aan welke competenties je wilt verbeteren. Je leert dus alleen wat je nodig hebt. 


Onze innovatieve didactiek zorgt ervoor dat jij als professional snel en efficiënt beter Engels leert toe te passen op je eigen werk. Wij hebben tot nu toe 3.000+ tevreden cursisten die onze trainingen hebben gevolgd en nog elke dag in hun werk hiervan profiteren.

 Wij geven o.a. trainingen bij: 
Welke training zoek je?

INDIVIDUELE TRAINING

bij ons of op jouw locatie

Wil je een cursus Engels die is toegespitst op jouw niveau, wensen en behoeften? Kies dan voor een privétraining. Deze cursus Engels richt zich helemaal op wat jij nodig hebt, bijvoorbeeld voor je werk als professional of om beter te leren spreken, lezen of schrijven in het Engels.OPEN GROEPSTRAINING

bij ons op locatie

Wil jij je Engels verbeteren in een gezellige groep van drie tot maximaal zeven personen? Kies dan voor onze taalcursussen met open inschrijving. In de lessen is er ruim aandacht voor spreek-, lees- en schrijfvaardigheid, conversatie, grammatica en woordenschat. En doordat je de taaltraining Engels in een kleine groep volgt, krijg je volop persoonlijke aandacht van de docent.

IN-COMPANY TRAINING

bij ons of jullie op locatie

Ben je op zoek naar een cursus Engels voor een of meer van je medewerkers? Wij komen graag bij je langs. We geven taalcursussen die zijn toegespitst op de persoonlijke ontwikkeling van jouw medewerkers, dus passend bij hun niveau en wat zij nodig hebben. Wat je sector ook is, we maken een taalcursus op maat waarin je medewerkers oefenen met praktijksituaties. 

Professionele trainers

Ons succes hebben wij behaald dankzij onze gecertificeerde trainers. 

Maatwerk

Al onze trainingen worden voor jou op maat gemaakt.

Door heel Nederland

Je kunt terecht op leslocaties door het hele land, maar we komen ook bij jou op het werk.

Planning

De planning passen we volledig aan op jouw agenda.

Slimme e-learning

Het is aangetoond dat je dankzij onze e-learning je nieuwe kennis over lange tijd blijvend vasthoudt.

Certificaat

Je krijgt een certificaat na de training.

Wat zeggen onze cursisten: 

Met mijn docent bij Ziggurat voer ik nu rollenspellen uit die uit mijn dagelijkse praktijk komen. Daarnaast verbeter ik mijn woordenschat en grammatica, en schrijf ik teksten over onderwerpen die ik zelf aandraag.


Vincent Slagt - Kisuma Chemicals B.V.

Ik kom een tot twee keer per week langs bij Ziggurat in Groningen. Ik werk dan intensief aan specifieke termen uit mijn vakgebied. Ik vergroot mijn woordenschat en oefen in het Duits met gesprekken uit de dagelijkse praktijk.

Fokke Ophuis - Plegt-Vos Noord B.V.


De flexibiliteit en de mogelijkheid van e-learning gaven voor mij de doorslag. Ziggurat houdt bij de taalcursus rekening met mijn volle agenda: ik kan per week aangeven wanneer ik les wil hebben en online oefen ik wanneer het mij uitkomt.

Peter Kloosterhuis - Ufkes Greentec B.V. 

Filip de Jonge voorkomt een babylonische spraakverwarring in zijn bedrijf

"Als hr-adviseur Opleiding en ontwikkeling ben ik onder meer verantwoordelijk voor de taalkennis van onze medewerkers. Dat we een grote multinational zijn, betekent dat we een enorme diversiteit kennen in taal en cultuur. Dat is verrijkend, maar kent ook zijn moeilijkheden, bijvoorbeeld in de communicatie.  Alle medewerkers moeten ten minste een bepaald niveau van het Engels of het Duits beheersen. Om dat te bereiken, roep ik vaak de hulp in van Ziggurat.  De trainingen zijn volledig afgestemd op de werkzaamheden van de medewerker, zodat hij of zij het geleerde meteen in de dagelijkse praktijk kan toepassen. Wel zo efficiënt."

Filip de Jonge - hr-adviseur


Wil jij meer resultaten halen uit jouw Engelstalige communicatie?


Vraag vrijblijvend informatie aan en krijg een e-mail met alle informatie, inclusief een prijsstelling. 

                                   

FAQ

Wat zijn de prijzen van de cursussen?

Voor individuele trainingen hebben we een aantal pakketten waaruit je kan kiezen. Vraag meer informatie aan om een overzicht te ontvangen. Uiteraard is het mogelijk om een eigen pakket samen te stellen dat perfect past bij jouw situatie. Wil je meer informatie over een incompanytraining voor meerdere personen? Dan schrijven wij geheel vrijblijvend een trainingsvoorstel op maat. Neem hiervoor contact met ons op via info@ziggurattaaltrainingen.nl of een van onze webformulieren.

Waar worden de lessen gegeven?

De lessen kunnen op onze locaties in Groningen of Rotterdam worden gegeven of bij een van onze externe leslocaties door heel Nederland. Zo hebben wij locaties in Amsterdam, Haarlem, Utrecht, Zwolle, en meer steden.

Kan ik ook les bij mij op het bedrijf krijgen?

We kunnen ook bij jou komen om lessen te geven. Vooral bij groepen doen we graag een training incompany, maar ook voor één persoon is dit mogelijk. We kunnen in heel Nederland op locatie komen lesgeven.

Is de cursus gericht op mijn werkzaamheden?

Wij passen de cursus aan op jouw werkzaamheden. Wij hebben ervaring met veel sectoren, zoals medisch, juridisch, accountmanagement, technisch, secretariaat, management, etc.

Hoe lang duurt een cursus zakelijk Engels?

Gemiddeld duurt een cursus ongeveer 20 tot 30 lesuren. Bij veel cursussen worden deze lesuren verdeeld in lessen van 1 of 2 uur, maar korter en langer zijn ook mogelijk.

Hoeveel tijd ben ik kwijt aan huiswerk?

Je bepaalt zelf hoeveel tijd je per week in zelfstudie kunt investeren, maar gemiddeld is dit zo'n 2 tot 3 uur. We houden rekening met hoeveel tijd je beschikbaar hebt bij het schrijven van je trainingsplan.

Voor hoeveel deelnemers is de cursus bedoeld?

Je kunt een cursus voor elk mogelijk aantal personen aanvragen. We kunnen een training samenstellen voor één tot twintig of zelfs dertig personen. Houd er wel rekening mee dat een incompanytraining betere resultaten oplevert als de groepen klein zijn.

 
arrow_drop_up arrow_drop_down